Д.Снєгирьов вимагає порушення кримінальної справи за фактом незаконної перевірки його поштової кореспонденції

Прокурору Луганської області Бескишному М.

Начальнику УСБУ в Луганській області Трет”яку О.

Громадська ініціатива «Права Справа» вимагає від правоохоронних органів, СБУ та прокуратури порушити кримінальну справу проти посадових осіб за фактом незаконної перевірки поштової кореспонденції, яка належить співголові ГІ «Права Справа”Дмитру Снєгирьову.

05 жовтня 2011 року співголова ГІ» Права Справа”Дмитро Снєгирьов направив на адресу Артемівського районного суду позов цінним листом з повідомленням щодо визнання договору N25 -06/11 від 25.06.2011 недійсним. До цього моменту Дмитро Снєгирьов не отримав повідомлення щодо отримання адресатом вказаного позову.

04 січня 2012 року Дмитром Снєгирьовим був відправлений цінний лист з повідомленням на ім’я начальника Жовтневого районного відділення УМВС України в Луганській області.

В листі йшлося про незаконні дії співробітників Жовтневого районного відділеня УМВС України в Луганській області, а саме-відсутність інформації щодо порушення чи відмови у порушенні кримінальної справи за заявою Д.Снєгирьова від 11 листопада 2011 року та заяви від 04.01.2012 року та інші незаконні дії працівників Жовтневого райвідділу.

Відповідь на цінний лист з повідомленням, відправлений 03.01.2012 на адресу Артемівського райсуду була отримана 06.01.2012 року.

Термін доставки поштової кореспонденції у межах одного населеного пункту три доби.

Таким чином є факт незаконної перевірки поштової кореспонденції

Дмитра Снєгирьова.

Громадська ініціатива» Права Справа» вимагає порушення кримінальної справи проти посадових осіб за фактом незаконної перевірки поштової кореспонденції, яка належить співголові ГІ» Права Справа» Дмитру Снєгирьову.

20 січня 2012 року Співголова ГІ «Права Справа» Д.Снєгирьов