Наступними жертвами законопроекту Ківалова-Колесніченка стали «тушка» і брат нардепа-регіонала

В Україні триває розпочата після спроб прийняти розкольницький законопроект № 9073 “Про засади державної мовної політики” кампанія, спрямована на відсторонення від влади партій та депутатів, які проголосували 5 червня за антиукраїнський витвір Ківалова-Колесніченка у першому читанні.

Активісти кампанії поширюють матеріали із закликами не голосувати на наступних виборах за Партію регіонів та інші партії, а також за депутатів, які віддали за законопроект № 9073 свої голоси. При цьому акцентують увагу не на мовному законопроекті, а на провалі еономічної та соціальної політики влади й не цураються листівокк російсьою мовою. В подальшому кампанія має бути поширена на всіх кандидатів у депутати, що не проголосять про свою опозиційність до правлячої коаліцї, яка штовхає країну у вир громадянського протистояння.

Зараз, на початковому етапі, кампанія полягає у пробних поїздках з поширенням інформації по округах, де мають намір балотуватися депутати, які фактично підтримали розкол країни. Під час цих поїздок вивчається реакція місцевого населення, налагоджуються зв’язки з потенційними суперниками цих кандидатів та створюються осередки кампанії на місцях, щоб пізніше розгорнути тотальну системну роботу по всій Україні та створити загальну мережу активістів.

Першим містом, куди поїхали активісти, був Антрацит Луганської області, де має намір висуватися по мажоритарному округу голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов. Поширення матеріалів на тему “Чому не можна голосувати за Партію регіонів та Олександра Єфремова” позитивно сприймалося більшістю мешканців, і показало, що люди негативно сприймають мовні ігри влади на тлі погіршення ситуації в економічній та соціальній сфері.

Після Єфремова активісти побували у виборчих округах Голови Верховної Ради Володимира Литвина (м. Новоград-Волинський Житомирської обл.) та його першого заступника Адама Мартинюка (селища Маневичі, Любешів Волинської обл.). Також агітаційні матеріали були поширені у Донецьку (в округах, де збираються балотуватись народні депутати Тетяна Бахтєєва, Юхим Звягільський, Валентин Ландик та секретар Донецької міськради Микола Левченко і голова фракції Партії регіонів у Донецькій облраді Олександр Бобков) та Києві (в округах, де мають намір балотуватися народні депутати-регіонали Ігор Лисов, Володимир Зубанов, Максим Луцький, Олександр Супуненко, Валерій Борисов).

Наступними жертвами кампанії стали позафракційний нардеп-тушка Олег Черпіцький (округ № 67 з центром в м. Чуднові Житомирської обл.) та Іван Смітюх (округ № 21 з центром в м. Ковелі Волинської обл.), брат нардепа-регіонала Григорія Смітюха, який проголосував за прийняття законопроекту “Про засади державної мовної політики” у першому читанні. В ці округи активісти кампанії прибудуть у середу й пояснять місцевому населенню, чому не можна голосувати за цих кандидатів. В ці хвилини активісти поширюють про них інформацію відповідно у Чуднові та Ковелі. Їх супроводжують журналісти.

Активісти обіцяють, що увагою не буде обійдено жодного зрадника, який віддасть свій голос за знищення української мови і держави. І ця увага полягатиме не в разових поїздках, а в організації постійної кампанії на місцях, у виборчих округах, де висуватимуться кнопкодави, які виконують антиукраїнське замовлення.

1 Comment

  1. Таки мав рацію мій Батько, коли просив НЕ ЗАСМІЧУВАТИ МОВИ. Це за нас краще зроблять різного роду смітюхи не алежно чи литвинського чи московського походження. Біда тільки, що віника чи гарапи у Раді нема, аби викотити усякі колеса, підрахуїв, дзвягільських, …. Одним словом СМІТТЯ! Але вірю, що береза вже росте на таку шляхетну роботу!

Comments are closed.