Міліція вже чекає приїзду до округу Литвина активістів кампанії “Помста за розкол країни”

Кампанія «Помста за розкол країни», завтра, як і обіцяла, їде на виборчий округ № 65 на Житомирщину, де балотується до Верховної Ради наступного скликання нинішій її Голова Володимир Литвин. Мета поїздки — поховати надії спікера отримати мандат народного депутата на парламентських виборах 2012 року.

Активісти кампанії поширюватимуть листівки із закликом не голосувати за Володимира Литвина, як одного з винуватців прийняття антиукраїнського закону Кіівалова-Колесніченка “Про засади державної мовної політики”.

Це вже друга антиагітаційна поїздка активістів в Новоград-Волинський та довколишні села. Перша, яка відбулась після голосування законопроекту у першому читанні, супроводжувалась постійними претензіями з боку міліції та невідомих “братків” і складенням протоколу про адміністративне правопорушення (саме так потрактували правоохоронці розклейку листівок із закликом слідкувати за подальшими діями В. Литвина). Цього ж разу місцеві активісти попередили, що міліція вже заздалегідь підготувалася до приїзду й збирається затримати активістів кампанії у Новоград-Волинському. Проте поїздка все одно відбудеться, оскільки активісти не мають жодного наміру порушувати закон, натомість мають твердий намір відкрито реалізувати своє право агітувати за чи проти будь-якого кандидата у народні депутати.

Контактні телефони:

0661365984

0634529709

Джерело: http://vidsich.org.ua/archives/4817