Про Вчителя і насолоду навчатися… Читайте цієї п’ятниці у чотирнадцятому випуск «Маршрут№1»

Осінь для багатьох – початок нової сторінки життя. Багато з нас вимірюють свій рік не від січня до січня, а від 1 вересня до 1 вересня — звичка, яку нам подарувало шкільне, а потім студентське життя.

День знань, День вчителя, День винахідника, зрештою, Нобелівський тиждень, протягом якого оголошують лауреатів…. – усе це важливі дати осіннього календаря.

Чотирнадцятий «Маршрут №1» газети «День» виходить у жовтні. Місяць, який починається під знаком вшанування вчителя. Цю тему нам захотілося розширити: від шкільного вчителя — до вчителя по життю, від знань, отриманих за шкільною партою, — до вміння пізнавати нове щодня і отримувати від цього задоволення.

«Новий випуск «Маршрут №1» – про насолоду навчатися і значення тих, кого у світі називають гуру, а ще про те, хто кого таким вважає», – анонсує головний редактор «Дня» Лариса Івшина тему нового глянцевого додатку.

До речі,  відкриває новий «Маршрут №1» її особистий «Шкільний етюд». «Можна не згадати зараз якісь знання на рівні формул, які давно «переплавилися» в іншу якість, але та теплота, сердечність, вболівання — цей золотий капітал — те, що точно ніколи не забувається!», –  розмірковує у своїй колонці Лариса Івшина.

Також спогадами про своїх вчителів з «Днем» поділилися співачка Джамала та олімпійська чемпіонка Ганна Безсонова. А молодий бізнесмен Євген Чернецький розповів про наставників у бізнесі та цінність європейського диплому в Україні.

В традиційній рубриці Маршруту, героями якої є іноземні дипломати, ви довідаєтесь про особливості освіти в США, Мексиці та Швейцарії, а також дізнаєтесь, кого посли цих країн в Україні вважають своїми гуру.

ЕКСКЛЮЗИВ чотирнадцятого «Маршрут №1» —  інтерв’ю з донькою видатного українського педагога Василя Сухомлинського. Ольга Сухомлинська розповідає про характер, почуття гумору батька, ділиться спогадами про сімейні подорожі і невтомну працю «педагога серця».

Купуйте чотирнадцятий «Маршрут №1»  у кіосках преси вже з 25 жовтня! Та замовляйте кур’єрською доставкою, зробивши попереднє замовлення за телефоном:  (044) 303-96-23, amir@day.kiev.ua

 P.S. Новий «Маршрут №1» виходить в день відкриття 15-ї Міжнародної фотовиставки «Дня». І в цьому є певний символізм. Експерти та читачі «Дня» наголошують: у видання є власна фотошкола. Візуальна філософія: фотографія — не просто ілюстрація, а фотограф — не лише той, хто натискає на кнопку, а й людина, яка розуміє та знає свою країну. Це і є фототренд газети «День», яскраве явище в новітній українській журналістиці.

Фотовиставку «Дня» можна відвідати у Київській міській галереї мистецтва «Лавра» з 26 жовтня по 3 листопада. Вхід – вільний. Там, до речі, можна буде придбати новий «Маршрут №1» і книги з серії «Бібліотека газети «День». 

M14 1