Звернення УГО «Помаранчева Хвиля» відносно прийняття ВРУ антиконституційного законопроекту «Про засади мовної політики»

           Українська громадська організація «Помаранчева Хвиля» висловлює рішучий протест і обурення  з приводу антиконституційного українофобського  законопроекту № 9073, який  сьогодні був  остаточно прийнятий  ВРУ.  Рубікон перейдено. Сьогодні держава Україна встала перед реальною загрозою втрати не тільки своєї державної мови, а й своєї Незалежності  і територіальної цілісності .

Вся Україна і весь світ сьогодні переконалися, що так званої опозиції у стінах ВРУ немає.  Бандитьска влада повністю контролює всі три гілки влади. Конституція держави зневажена. Українські тюрми переповнені політвязнями. Найяскравішим уособленням зради рідного народу став спікер парламенту В. Литвин, який до останього часу запевняв всіх, що особисто є проти цього закону. Ще вчора він переконував журналістів,  що голосування по мовному питанні неможливе, принаймі цього тижня, а вже сьогодні він і вся його так звана «Народна партія» в повному складі (за виключенням однієї особи) разом з комуністами і ПР проголосували  за знищення української мови  в Україні, розвіявши будь які надії, щодо врегулювання  цього важливого питання в стінах парламенту. Сьогодні український народ переконався,  що опозиції  в стінах ВРУ таки не існує. Вже вдруге «народні обранці» розгубились,  злякались  і зникли як вранішній туман. Надіємось, що цим вони підписали собі вирок, щодо свого майбунього на парламентських виборах.  Від сьогодні, опозицією  бандитській зграї на  вул. Грушевського, може бути тільки народ, який повинен піднятись знову з колін і дати знати тій знахабнілій банді і всьому світові, що він ще є, і з ним повинні рахуватись!!!  Звертаємося до всіх побратимів доброї волі, у кого в грудях бється українське серце, полишити міжусобні  чвари, політичні чи конфесійні розбіжності, та стати єдиною колоною проти ворога в Україні та по всьому світі.  Закликаємо найперше очільників наших українських надбудов СКУ і УВКР вжити всі свої важелі впливу.  Найперше звернутися до всіх можливих міжнародних фінансових і дипломатичних установ, вимагаючи  замороження фінансових рахунків та закриття віз українським владоможцям, які реанімували диктаторську державу у центрі Європи. Україна  вже вкотре, стає розмінною монетою при черговому розподілі сфер впливу сильних світу цього, але всім варто памятати, що майбутнє найбільшої європейської країни таки нерозривно  повязане з долею самої Європи і не тільки. Закликаємо також всі українські громадські організації за кордоном, всіх українців, кому не байдуже майбутнє України,  творити  Всегромадські комітети і продовжити активні пікети всіх  українських дипустанов, в яких тепер засіли ставленики загарбників України. У 2004 році ми це зробили! Ми повинні зробити це в 2012.  Досить мовчати і чекати ! Відступати вже немає куди! Підтримаймо один одного! Плече в плече,  з вірою в Бога, рішучими діями, ми переможемо. Памятаймо – Господь сміливих і мужніх в боротьбі  за Правду і Справедливість,  завжди винагороджує!!!

         Інформація про  проведення протестних  дій буде надана в найближчий час. Просимо всіх слідкувати за повідомленнями в соцмережах і українських ЗМІ.

                                                                                                                           Рада УГО «Помаранчева Хвиля»